Sorg tar over hverdagen 😞

Stille.

Dagene går i det samme, sitter hjemme å enten ser på YouTube, serie eller film å vis det ikke er noe av det så spiller eg sims 4.

Hverdagen har blitt tomme og ensomme uten Mari, eg som er en sofa gris uten like og som hater kulde og vinter kjenner at eg savner å fryse mens eg forer Mari, trener hun, steller hun eller pusser utstyr. Eg trudde aldri eg skulle savne det og være kald, vått å sliten på den måten, men vist faen kjenner eg på savnet. Men uansett hvor mye eg savner det så klarer eg ikke tanken på å skaffe meg forhest. For du var den eg ville ha Mari, eg vil ikke ha noen andre.

Folk som følger meg på sosiale media har spørt meg om hvorfor eg ikke ønsker forhest?
Og svaret mitt er enkelt: bare tanken på å reise i en stall, passe på en hest, trene den, bli glad i den og falle for en ny hest som ikke er min gjør meg lei meg. For er bare 1 hest eg vil passe på, trene å være glad i men den hesten er ikke her lengre.

Eg skulle ønske at sorgen å tomrommet ikke var det som tokk over kroppen min, psyken min å hverdagen min men det eneste eg kjenner på er det.
Eg vil så gjerne se glede i livet men det får eg ikke til.

Det å kjenne på tapet fordi du måtte ta det tøffe og vanskelige valget  av dyr som står deg nær unner eg ikke min værste fiende en gang, for det er så vondt å vanskelig og håndtere i ettertid.

Hvorfor kan ikke livet mitt være enkelt for bare en liten stund ? Motgang gjør alt så mye verre.
Det er 1mnd og 1 dag siden eg sa farvel til deg Mari, men smerten eg kjenner på gjør at det føles ut som i går og ikke 1mnd og 1 dag siden.

Ja eg kunne snakket med legen min om dette og at det å miste Mari har gjordt meg deprimert og knust i en million biter men hva hjelper det når hjelpen i Norge ikke er der!
Å eg vett ikke hvordan eg kommer meg ut av dette heller for det å glemme hva som skjedde den 19.08.2024 er ikke noe eg glemmer på en veldig lang tid og eg kommer aldri til og glemme det heller.

Det er mye tårer hver dag

 

Skulle gjerne ha skrevet et bedre innlegg men bloggen min handler jo om mitt liv som er preget av mental helse og hest. Det er ikke så mye innlegg om hest lengre men eg skriver nok noen innlegg om det men det får bli når eg kjenner eg orker det. Og eg kommer nok til og skrive 2-3 innlegg om Mari i året for å hedre hun men tror ikke det blir mer en det.

 

Vi snakkes til neste gang ❤️

 

 

 

 

 

Dagene uten deg Mari 💔

Føler meg veldig tom og gleden er borte hvor dagene er like hverandre. Det er ikke noe spesielt som skjer lengre. Eg trudde aldri eg skulle savne det å være kald, vått eller sliten på den måten eg er vandt med, men eg savner det mye mer enn eg trudde.

Klarer ikke mer !

Eg har hele tiden vært en sofagris og har alltids foretrukket sofakroken, men det endret seg. Nå har eg ikke noe å se fram til igjennom dagen lengre, skulle så gjerne hatt deg tilbake men det funker ikke. Eg er deprimert, sint, lei meg og klarer ikke å akseptere at eg har mistet deg fordi det er ikke riktig i mitt hode. Hvordan komme meg tilbake til en glad hverdag igjen, hvordan skal eg klare å komme meg videre når eg ikke har min teddybjørn på 600kg lengre ?

Livet mitt er ikke en dans på roser, det har det ikke vært heller men nå så føler eg bare at livet mitt er satt på pause selv om det er en ny dato for hver morgen som kommer. Eg sitter fast på den 19.08.2024 hvor eg ikke kommer med noen vei, uansett hva eg prøver på så kommer eg meg ikke lengre på stien.

Folk sier at motgang vil gjør deg sterke når du kommer til toppen, men når eg toppen i sikte. Eg har vært på en ryggsekk med flere 1000 kg og det sier at du blir sterkere og sterkere. Men hvor mange flere kg skal eg måtte bære på ? Eg er sliten å lei. Angsten, uro å noe hallusjoner har kommet tilbake på et verre nivå, sliter med søvnen selv om eg tar medisiner for den. Eg kjenner på en ensomhet som ikke vil forsvinne, ja eg har familien, kjæresten og katten vår men selv om eg har det så er ensomheten større. Hvordan skal eg håndtere alt ? Eg er ikke den sterkeste, eg er liten og lei.

Gi meg fred 😞


Hva mer skal eg gjøre for at ting skal bli så mye bedre ? Eg har ikke så mye mer og gi heller. Eg kjemper for din del Mari men eg er sliten. Eg skulle ønske at livet var mer rettferdig enn hva det er.

Depresjon er en skummel og usynlig lidelse.

 

ha en flott dag videre