Ugifter, utgifter og mer utgifter

Hei alle sammen.

Dem siste ukene har vært veldig opp å ned, mye tanker om hva vi skulle kjøpe og prioritere forrige mnd og framover om hva er viktigst å få i hus og hva kan vi kjøpe om noen mnd.

forrige mnd så fikk vi jo kjøpt flere av dem dyreste tingene fordi det var skattefritt men til tross for at flere ting vært fikset forrige mnd så gjenstår det enda noen ting som er noe dyrere enn andre ting, denne mnd blir det innkjøp av sofa til stuen for å kunne ha det enda mer hjemmekoselig og fram til vi får møbler på plass så blir det ikke noe housetour heller da det ikke er så veldig mye å vise fram enda.

Men den så venter på noe godt, venter ikke forgjeves sies det.

 

For vi skal kjøpe både sofa, stor hylle æ, ny tv, tv benk å stuebord å flere av disse tingene kan vi få kjøpt samtidig så fort sofa, tv å stor hylle er på plass.
Har jo også fått kjøpt og satt opp hyllesystem til oppbevaring av kjøkkenmaskiner, og det har fungert veldig bra, ser også veldig ryddig ut på flere områder.

Balansen mellom å dekorere hjemme å trene hest er noen dager tungt,men som oftes så er det ikke tungt mer uvant med avstanden for min del til tross for at eg har gått den veien til å fra stallen mange ganger 😅

 

Men til mer vi får av møbler til bedre vil det bli også det er det ikke noe tvil om.

Det blir bra når vi kommer nærmere mål ihvertfall 😊 når vi har fått møbler på plass å småting så blir det housetour.

Vi blogges

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg