Hverdagen snudd på hode!

Dette innlegget er ikke gøy å skrive, men føler eg bør komme med en oppdatering på flere ting.

Kjenner at eg ikke har det bra og det har eg ikke hatt det heller i litt over 1 uke. Både 16.mai og 17.mai var vanskelig, treningen for hesten har stoppet litt fordi noe eg håper ikke varer over lengre tid fordi Mari liker å bruke kroppen ikke stå stille.
Men eg har jo ufrivillig fått activated mama bear mode ovenfor katten vår. Huseieren vår har bevist såpass mange ganger at dem er i stand til og bryte lover og regler da blandt annet å låse seg inn i vår leilighet uten lov.

Og ikke minst så har huseieren vår kastet oss ut og ikke på noe gode grunnlag. Vi jobber for harde livet med å finne en ny plass innen 3.mnd fra 1.juni men alle vett jo hvor vanskelig det er å finne leilighet nå i dag, så vi ser på Finn flere ganger i uken for å holde øyene åpne i håp om å finne noe selv.

Og vi snakker med kommunen, andre etater som kan dette om hva vi skal gjøre og hvordan vi skal kunne bo her dem 3.mnd vi har på oss. Noe som ikke er lett å få tips om.
Eneste tipset vi har fått fra dem som kan dette er og flytte noe vi har prøvd siden desember 2022 uten hell. Men nå så må vi flytte på et helt idiotisk grunnlag, som er at vi ikke hilser på dem som om vi skal være bestevenner og fordi vi ikke fortalte noe om våres sykdomshistorien innenfor psykiske noe som gjør at vi blir sett på som løgnere noe eg blir forbanna, irritert, lei, sint, deprimert å havne jævla langt ned i kjelleren av.
Vi blir kastet ut uten lovelig grunnlag.
Er det noe eg er veldig påpasselig på og med så er det og betale regninger som husleie og strøm, og det gjør eg hver mnd. Vis eg ikke hadde betalt for meg så hadde det vært gyldig grunnlag.

Men når eg sørger for at eg/vi betaler for oss så blir grunnlaget til huseieren bare teit. Og eg er så jævla sliten å lei av å hele tiden ha motbakker etter motbakker. Og hadde det fungert og prate med dem så hadde det vært lettere men å snakke med dem er jo helt umulig fordi dem klikker bare i vinkel av hver minste lille ting som ikke er noe og klikke for.
Eg er ikke redd for hva huseieren kan gjøre ovenfor meg eller kjæresten som person men eg stoler ikke en dritt på huseierne når det kommet til katten vår for fem øre. Fordi dem driter i ALT SOM HETER LOVER OG REGLER.

Og dette førte jo til at eg ikke fikk holdt tradisjonen min ang 16.mai som er så utrolig viktig for meg siden det er bursdagen til hesten min, Mari ble 17 år den 16.mai noe som knakk meg da eg ikke kunne være der.

Det og latt Mari få leke på ridebanen på bursdagen hennes, ta bilder både fra bakken av og fra ryggen hennes mens vi galoppere men det fikk eg ikke gjordt i år noe som gjorde meg trist og ikke noe annet, for å så bruke resten av dagen til og bake litt forskjellige kaker osv til selveste 17.mai dagen etter på. Det har liksom blitt tradisjon for meg og det og ikke kunne gjøre det blir feil.

Og i henhold til selveste nasjondagen vår så gikk eg hverken i bunad eller var hoss mamma å dem for å feire med masse kaker og kos som eg har laget selv skjedde ikke.

Fordi eg klarte ikke og la katten vår være hjemme alene basert på at eg ikke stoler på huseieren vår. Det og sitte med vanelige klær på 17.mai var jævla rart å selv om eg viste hvilken dag det var og hva den dagen betyr så føltes det ut som en vanelig dag og ikke en bursdag for Norge, og det gjorde meg frustrert.
Eg har i så mange år som eg kan huske brukt bunad uten om det 2 året fordi eg hadde ikke bunad som passet meg.

 

Eg klarer ikke mer motgang! Eg er sliten! Eg håper så inderlig på at alt dette rotet kan bli i orden innen kort tid (kunne eg bestemt så hadde det vært fikset innen 2uker) selv om det ikke er realistisk.

Det eneste eg klarer og glede meg litt til akkurat nå er pakkene eg har bestilt fra temu med masse neglesupplies osv.

Fra 17.mai 2024

 

Min nydelige Mari og kjæreste på 17.mai 2024 selv om eg ikke fikk tatt bilder slik eg ønsket og har som tradisjon så er eg veldig glad for at kjæresten fikk tatt noen selfie ihvertfall ❤️

 

 

 

Vi blogges til neste gang.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg